Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ravia.eu na modzie błąd

xvdawidxv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wszyscy gadacie głupoty :). Każdy się wypowiada a gówno wiecie w temacie. Otóż też miałem taki problem że średnio co 20/30 minut crashowało clienta. Jest to przez licznik mobbera. Co zrobić żeby przestało crashować? ja zrobiłem tak i działa (oczywiście ja to napisałem tyle że w innym temacie)

Ten kto zlecił ci zainstalowanie tego programu jest idiotom , żaden program nie zmieni tego błędu. Jest to wina niedoskonałości w modzie a dokładniej mobberhack . Jak doskonale wiesz w modzie musisz ustawić mobber , dystans i czas po którym mają przybiegać potwory. Zwykle każdy ustawia na 5 sekund i dystans 9999 i to jest ten błąd dzięki któremu średnio co 30 minut wywala nam clienta. Ustaw wszystko dokładnie jak jest na tym ss'sie :

Tutaj też masz mobbera ale tego nie odpalaj bo jest to syf który crashuje clienta. :
Jeśli ustawisz czas i dystans tak jak masz pokazane na ss'sie w ogóle nie będzie ci wywalać clienta. Jest to sprawdzone bo sam używam bota i wiem że mi nie wywala a gdy ustawiałem sobie po 5/9999 to crashowało co 30 minut. Niby te 9999 to więcej niż 5000 ale tak naprawdę mając ustawione 5000 przybiega więcej potworów niż na 9999 .
Pozdro =)

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...